MegMinden
2023-07-25

Teszt

(cosmopolitan.hu)

Ez a teszt elárulja, mennyire vagy hűséges típus.

Hidd el, ma már egy egyszerű teszt segítségével is könnyedén kiderülhet, hogy mennyire vagy hűséges. Nézd meg alaposan ezt a képet, és válassz! 

Úgy tartják, ma már nem kell hosszú és bonyolult teszteket kitölteni, hogy valaki kiderítse, mennyire hűséges típus. Néha elég egyetlen másodperc, egyetlen benyomás, és a válaszod sokkal több mindent elárul, mint egy mély elemzés. Nézd meg ezt a képet és válaszolj, mit látsz meg rajta először? Lássuk, melyik opció, pontosan mit is takar.

A MADARAKAT LÁTTAD MEG ELŐSZÖR?

Ha a madarakat látod meg először, az azt jelenti, hogy a kapcsolatodat a nyugalom járja át általában. Te mindig hűséges vagy, és nagy szerencsédre mindig olyan partnereket választasz, akikre szintén ez a jellemző. Nem vagy féltékeny, nem vagy gyanakvó, nem csinálsz a bolhából is elefántot, így az élet veled tényleg nagyon egyszerű, és ezt a partnereid is értékelik. Éppen ezért, te vagy számukra a nyugalom szigete, és sosem csalnak meg, ahogyan te sem őket. Neked a párkapcsolat és a házasság tényleg egy szent szövetség, és ezt nagyon komolyan veszed.

A FÁKAT LÁTTAD MEG ELŐSZÖR?

Ha a fákat láttad meg először, az azt jelenti hogy tényleg nagyon szerelmes vagy, amikor beleugrasz egy kapcsolatba, és tényleg komolyan gondolod az elején. De elég egy apró veszekedés, egy jelentéktelen nézeteltérés, és könnyen meglehet hogy máshol keresed a boldogságot. Nem nehéz megingatni téged, amikor a szituáció aggodalomra ad okot, és hiába bánod meg utólag, hogy az először látszólag könnyű megoldást választottad, sokszor a kapcsolatod emiatt már menthetetlen lesz. 

NEKED A KUNYHÓK TŰNTEK FEL?

Ha a kunyhók tűntek fel először a képen, akkor nem biztos hogy erőltetned kellene a monogámiát. Te akkor érzed jól magadat, hogyha nincsenek határok, nincsenek keretek, azt teheted, amihez csak kedved van. És persze azzal, akivel csak kedved van. Visszafelé sem várod el, hogy a másik hűséges legyen hozzád, neked sokkal többet érnek a pillanatnyi örömök. Nincs is ezzel semmi baj, de talán célszerűbb lenne, hogyha mostantól már az elején közölnéd a másikkal, hogy ne tervezzen veled túl komolyan, így senki nem sérül majd, és mindenki jól jár.

Az eredeti írást itt találja.

Utazzon díjmentesen a LOKI meccsre!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek