MegMinden
2023-06-17

Hollywood

(velvet.hu)

Tom Cruise beleszeretett Shakirába.

Tom Cruise, Hollywood egyik legnagyobb sztárja, a világhírű énekesnő, Shakira iránt mutatott érdeklődést, de Shakira kikosarazta a sztárt.

Hollywood sztárja, Tom Cruise a közelmúltban a világhírű énekesnőnek, Shakirának csapta a szelet, aki nemrégiben zárta le 11 éves kapcsolatát a szintén világhírű futballistával, Gerard Piquéval. A hollywoodi mosoly úgy látszik, nem hatott az énekesnőre, sőt, Shakira megkérte a világ talán egyik legvonzóbb férfiját, hogy álljon le a romantikus megnyilvánulásokkal – írja az illatopositivo híroldal.

Tom Cruise a legutóbbi F1-es nagydíjon Miamiban találkozott Shakirával. Bár egyes források szerint Shakira nagyon jól érezte magát Tom társaságában, úgy látszik, a Mission Impossible sztárja kicsit félreértelmezte az énekesnő közvetlenségét. És bár a kolumbiai énekesnőnél itt megálltak a dolgok, Tom állítólag a következő szintre akarta emelni a kapcsolatukat.

Az illatopositivo hírportál szerint Cruise a találkozásukat követően virágokkal lepte meg Shakirát. A 60 éves színész állítólag „vibráló” érzést tapasztalt a találkozásuk során, amit utoljára akkor érzett, amikor exfeleségével, Katie Holmes-szal találkozott.

Elképzelhető, hogy Shakira jelenleg még nincs túl a szakításon exférjével, inkább a két gyermekének nevelésére koncentrál. Mint ismert, a nagy port kavart szakítás oka a Gerard Piqué félrelépése volt.

Az eredeti írást itt találja.

Döntetlennel zárt idegenben a magyar válogatott

Petőfi Zenei Díj

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek