MegMinden
2022-02-12

Lékai-Kiss Ramóna

(borsonline.hu)

Nálunk a gyerek a főnök!

Lékai-Kiss Ramóna elmesélte nekünk, hogyan zajlanak náluk a hétköznapok, hogyan gondolkozik a karrierjéről, és arról, hogy a kis Noénak mikor legyen testvére.

Lékai-Kiss Ramónát tiniként ismerte meg az ország, mikor színész palántaként az akkor még futó, Barátok közt-ben szerepelt. Fiatal felnőttként is céltudatos volt, családanyaként pedig, ugyanolyan határozott nőnek tűnik. Azonban a Bors újságírójának őszintén elmesélte, hogy otthon, a négy fal közt milyen is náluk az élet.

Hazugság lenne azt mondani, hogy a házban mi parancsolunk.Akinek van kicsi gyereke otthon az biztosan tudja, hogy az csak egy hiú ábránd, hogy a szülők mondanak meg mindent. A kis hároméves Noé, na nálunk tényleg ő a főnök – viccelődött Rami, mikor megkérdeztük, vajon a családban kinek a kezében van a gyeplő.

Jöhet a testvér is!

Rami azt azért hozzá tette, hogy attól, hogy bizonyos dolgokban engednek a gyermeki zsarolásnak, azért nekik is meg vannak a szülői módszereik, és természetesen csak a gyermek gondolja úgy, hogy ő a főnök.

Addig, míg nincs tesó, és mi is állandóan a rendelkezésre tudunk állni, nincs gond ezzel szerintem.Megadjuk neki a kellő figyelmet, és szeretetet. Imádjuk, de már nagyon vágyunk egy testvérre is, hogy legyen Noénak is egy testvéri szövetségese – mondta el nekünk a gyönyörű színész-műsorvezető, és hozzá tette, hogy a tíz évvel fiatalabb húgával szuper testvéri kapcsolatban vannak, neki az ő húga a szövetségese. Debóra, aki tavaly decemberében jelentette be várandósságát, egyébként nagyon szeret vigyázni a kis Noéra, de nemsokára ő is anyuka lesz, így a testvérpár kölcsönösen felügyelhet majd egymás babáira.

Az eredeti írást itt találja.

Márkus Luca

Bács Zoltán

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek