MegMinden
2023-05-05

Dárdai Pál

(csakfoci.hu)

"Otthon nyírtam a gyepet, fröccsöztem és szivaroztam"

 

Dárdai Pál vezetőedző szerint a sereghajtó Herthának mind a négy hátralévő mérkőzését meg kell nyernie a német labdarúgó-bajnokságban a bentmaradás érdekében.

A jelmondtunk úgy hangzik, hogy négy meccs, négy győzelem

– jelentette ki a magyar tréner a Stuttgart elleni bajnoki előtti sajtótájékoztatón, ahol ennek a mottónak az elismétlésére megkérte a jelenlévő újságírókat is úgy, hogy közben egy képzeletbeli pálcával irányított, mint egy zenekari karmester.

– Az elmúlt 13-14 edzésen megpróbáltuk fejleszteni a csapatszellemet – árulta el a 47 éves Dárdai. – Az öltözőben jó a hangulat, mindenki kedves a másikkal. A pályán azonban eddig nem igazán működött a csapatszellem, ezért állunk ilyen kevés ponttal.

A magyar szakember közölte, 80-90 százalékban már összeállt a kezdőtizenegy a fejében a szombati meccsre. Állítása szerint a harmadik edzéshéten látottak erősítették az optimizmusát: "Mindenki dolgozik, mint az angyalkák" – tette hozzá.

Kicker a sajtótájékoztatóval kapcsolatos beszámolójában megjegyzi, hogy Dárdai Pál végig lazán viselkedett a közel félórás esemény alatt, a portál egészen pontosan így fogalmaz: "Hogy a Hertha BSC klubtörténetének hetedik kiesése küszöbén áll? Ez nem igazán tűnt fel a vezetőedzőnek. Még a szombati ellenfél, a VfB Stuttgart szerdai, drámai kupameccse is láthatóan csak periférikusan érintette."

– Miért kellett volna leülnöm a tv elé? Tegnap még nyírtam otthon a gyepet, végre volt erre időm, utána már nagyon fáradt voltam, megittam a fröccsömet, elszívtam a szivaromat és megfürödtem. Az első félidőt ugyan megnéztem, de a szünetben szokás szerint elaludtam – idézi a Kicker Dárdait. (Kicker/MTI)

Az eredeti írást itt találja.

Éremeső az OTDK-n

Megvédenék címüket a Főnixben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek