MegMinden
2023-03-16

Szikora

(blikk.hu)

Borzasztóan szomorú, de Szikora Róbert közölte Tóth Andiról.

Tóth Andi nemrég meghökkentő bejelentést tett: elárulta, felhagy énekesnői karrierjével, tehetséggondozásban képzeli el a jövőjét, valamint saját ruhamárkát alapít.

„Sokáig tudnám sorolni az okokat. Akik ismernek, tudják, hogy nekem mindig is a zene volt mentsváram, gyerekként is ez volt a menekülésem” – vezette fel Tóth Andi a döntését, amivel sokakat meglepett.

Köztük egykori mentorát, Szikora Robit is, aki még mindig nem adta fel a reményt, hogy meggyőzze az énekesnőt a folytatásról, hiszen szerinte, Andi zene nélkül sosem lesz igazán boldog.

„Az eddigi beszélgetéseink alapján úgy érzem, van remény arra, hogy egyszer ismét színpadra álljon. Hajlik rá, de még több benne a kiábrándultság érzése. Időre van szüksége, hogy a sok rossz emlék, csalódás, amiket átélt énekesként, elhalványuljanak, és felszínre jöhessenek a szép emlékek. Be fogja ő is látni, hogy zene nélkül sosem lesz igazán boldog. Ő egy világszínvonalú tehetség, akit a Jóisten is a színpadra teremtett” – mondta a Blikknek az előadó.

Az eredeti írást itt találja.

Tom Cruise

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek