MegMinden
2023-02-24

Fehérnemű

(cosmopolitan.hu)

Az illatbugyi az új őrület, elájul tőle a pasid.

Nos, ehető bugyiról hallottunk már, de illatbugyiról?! Íme egy kicsit problematikus, de attól még szuperizgalmas!

Az xScentual nevű márkát nők alapították nőknek, és amint az a névből is sejthető, illatosított bugyikat kínálnak. Nagyon látványos reklámjaik vannak az Instán, de persze ez tipikusan egy olyan termék, ahol nem a látvány az érdekes.

Kicsit mint a fagyizóban: van csokivanília, eper és karamell. Mármint bugyiillat. Egy darab 39 dollárba kerül, ami jelenleg valamivel több, mint tízezer forintnak felel meg.

Tereskováé például speciális bugyi nélkül is illatos, és amerikai kolléganőnk, aki tesztelte ezt a márkát, meg is jegyzi, hogy nem feltétlenül pozitív az üzenete ennek a terméknek. Mert ha egy nőnek az intim testtájait illatosítani kell, akkor az mintha azt az üzenetet hordozná, hogy ott egyébként nem szokott finom illat lenni. A nők éppen elégszer megkapták már a történelem során, hogy a vagina egy tisztátalan, halszagú vagy egyenesen bűnös testrész. Ezzel a termékkel mintha az ember ezeket az előítéleteket erősítené meg.

De természetesen egy ilyen illatbugyi nem mindennapos használatra van. Mint a tesztből kiderül, a finom és természetes illat szinte az egész szobát betölti, amikor az ember felvesz egy ilyen bugyit, szóval kétség sem férhet ahhoz, hogy ez a fehérnemű csak a különleges alkalmak kiegészítője lehet. És amint a tesztből kiderül, a férfiak szívéhez nemcsak a gyomrukon, hanem az orrukon keresztül is vezet út, mert az első illatbugyi-kipróbálásból őrületes szeretkezés keletkezett.

 

Az eredeti írást itt találja.

Rangadók hétvégéje

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek