MegMinden
2023-02-17

Messi

(goal.com)

Lejárt Messi ideje Európában?

Megvolt az első tárgyalás Jorge Messi és a PSG között, majd Barcelonában adott interjút az ügynöke.

A L’Équipe francia sportnapilap információja alapján megtörtént az első találkozó Lionel Messi édesapja és ügynöke, illetve a PSG képviselői között. A lap úgy tudja nem történt előrelépés a szerződés hosszabbítása szempontjából.

Lionel Messinek idén nyáron jár le a 2021 augusztusában kötött kétéves szerződése a Paris Saint-Germain csapatával. Az argentin játékos azzal a szándékkal választott csapatot, hogy még legalább egy alkalommal meg tudja nyerni a Bajnokok Ligáját. Azonban a párizsi alakulattal tavaly a BL nyolcaddöntőjében vérzett el a Real Madrid ellen, idén pedig nagy a Bayern München lehet az a csapat, amely PSG játékosainak álmát kettétöri.

A hétszeres aranylabdás tavaly decemberben megnyerte a régóta áhított Világbajnokságot, így akár ez karrierje csúcspontját is jelenthette. Erre utaló jelek lehetnek, hogy bár korábban pozitívan nyilatkoztak a PSG és Messi részéről is a két fél további együttműködését illetően, az első személyes tárgyalások nem hozták meg a várt eredményt.

Jorge Messi elutasított a PSG első ajánlatát, melyet Luis Campos, a francia csapat sportigazgatója tett le az asztalra. A hírek szerint Messi már nem biztos a PSG projektjében és nem szeretné további egy évvel meghosszabbítani a szerződését. A L’Équipe információi szerint erre adhat okot, hogy nem hosszabbította meg Neuilly-sur-Seine-i magánkastélyának bérleti szerződését.

Jorge Messi még a tárgyalás után Barcelonába utazott, ahol az újságírók kérdéseire válaszolt.

„Nem hiszem, hogy Leo visszatér Barcelonába, a feltételek nem teljesülnek. Lehetetlen? Fogalmam sincs, nem tudom, hogy lehetetlen lesz-e. Nem is beszéltünk Laportával. Leo szerződben áll még a PSG-vel.”

-mondta a futballista édesapja a spanyol Sportnak.

Az eredeti írást itt találja.

Bruce Willis

Megjelent a JaMese negyedik nagylemeze Odaát, Idebent címmel

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek