MegMinden
2022-09-18

Loki

(debsport.com)

Egy perc Makray Balázzsal.

32 között a csapat a MOL Magyar Kupában. Elégedett?

Talán nem hangzik túl fellengzősen, de két osztálynyi különbség van a Dabas és a DVSC között, így kötelező volt a továbbjutás.

Tíz emberrel is!

Benne van a játékban az olyan szituáció, amiért Romancsuk idő előtt zuhanyozni ment. A többiek jól oldották meg a feladatot.

Negyedik hónapja cégvezető a klubnál. Könyvelők ilyenkor már mérleg beszámolóra készülnek.

Értem a célzást, nincs is semmi titok, amiről hallgatni kellene. Gazdaságilag stabillá tették a külföldi befektetők a Lokit. Jó a kapcsolatom velük, azt látom, mindenki a sikerekért dolgozik. Ehhez azonban időre van szükségünk. És nem szeretnék megkerülni semmilyen kényes kérdést, de tény az alapok stabilak, most dolgozunk a felépítményen. Ahhoz, hogy a téglák egymáshoz simuljanak, vigyázni kell a tervekkel. Én optimista vagyok, remélem hamarabb visszajut a DVSC oda, ahová évekkel ezelőtt tartozott.

Új edzővel?

Minden bizonnyal, hiszen jelenleg megbízott tréner állítja össze a csapatot. Néhány nap múlva, várhatóan a hét közepén szeretnénk bemutatni azt a vezetőt, akivel a válogatott miatti szünetet követően már a Honvéd ellen kifutnak a srácok a gyepre.

A keretben várható változás a télen?

Erre nem tudok most válaszolni. Minden a frissen érkező szakvezetőtől függ majd. Az alap adott, ha kell, a tulajdonosok minden bizonnyal frissítenek majd.

Három olyan meccs jön, ami sok nézőt vonz majd a lelátókra. Itthon a Kispest és az Újpest, közte a Groupamában, idegenben a Fradi.

Okoztunk mi már meglepetéseket olyankor, amikor senki nem számított rá.

W.Gy.

Az eredeti írást itt találja.

Továbbjutott a kupában a DVSC

A jelen pillanatainak megéléséről szól Wunderlich József második nagylemeze

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek