MegMinden
2022-04-24

Palvin Barbara

(blogozine.blog.hu)

Új élményekre csábít a Le Meridien Hotels and Resorts arcaként.

Egy elbűvölő vakációra készül Palvin Barbara és a Le Méridien Hotels & Resorts. Mégpedig egy csodás kampány - a Nouveaux Horizons - keretein belül, mely utazásra, új élmények átélésére invitál. 

Két év pandémia után már vágyunk a pihenésre, az élményekre és ezt az üzenetet testesíti meg a szálloda kampánya is, melyben Barbara az 1960-as évek ikonikus stílusú ruháit ölti magára, és élvezi a Le Méridien Maldives Resort & Spa minden adottságát: Fagyizik, rozézik, standol, és jól érzi magát a festői szigeten a magyar modell miközben felfedezi annak minden szépséget.

 „Nagy örömünkre elindítjuk a Le Méridien „Nouveaux Horizons” kampányát Palvin Barbarával, aki a márka elegáns, vándorló életmódját testesíti meg” – mondta Jennie Toh, a Marriott International Asia Pacific márkamarketing és menedzsment alelnöke.

Izgatottak vagyunk, hogy idén ünnepeljük a márka 50. évfordulójának mérföldkövét, és erre nincs is jobb módja egy elbűvölő kampány. Bízunk benne, hogy továbbra is ösztönözhetjük az utazókat, hogy stílusosan fedezzék fel a világot, élvezzék a jó életet, és élvezzék az új kalandokat a láthatáron.

Az eredeti írást itt találja.

Választás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek