MegMinden
2022-02-09

Darts

(debsport.com)

Összeméri erejét az FM90 Campus Rádió és a Debreceni Sportélet csapata.

Az FM90 Campus Rádió Kispálya magazinjának 2021-es évzáró műsorában, a Debreceni Sportélet főszerkesztője élő adásban hívta ki egy dartsmeccsre a rádiós kollégákat. A műsorvezető, a sportág lelkes rajongója, Ó Nagy Ferenc kapásból elfogadta a kihívást, így február 11-én repülhetnek a nyilak.

A debreceni dartsport jeles képviselője, az Arany Bikák Darts SE első embere, Orosz András, miután értesült a „világbajnoki döntőnek is beillő” összecsapásról, felajánlotta, az egyesület Miklós utcai termét. Ez úton is köszönjük András!

A párviadal előtt megkérdeztük ellenfelünk kiválóságát, a hangjával női szíveket melengető Burai Árpádot, mit vár a pénteki összecsapástól.

„Nagy mellénnyel készülünk az összecsapásra, magabiztosak vagyunk. Erre minden okunk megvan, hiszen még soha nem kaptunk ki, lévén ez lesz az első megmérettetésünk. A labda gömbölyű, a nyíl hegyes, nincs mitől tartanunk. A csapatban mindenki csodafegyver, nincsenek gyenge pontjaink. Remek a kapcsolatunk a Debsportos kollégákkal, de pénteken nincs kegyelem!” – fogalmazott a debreceni Howard Stern.

„Csapatunk nagyon készül a mérkőzésre, korábban majdnem elutaztunk egy angliai edzőtáborba, de végül úgy döntöttünk, tréningezni tökéletesek a debreceni kocsmák is. Nehéz összecsapásra számítunk, de nem azért, mert a Campus Rádió kiváló csapatát a profizmust képviselő Marosi Zoli erősíti, inkább azért, mert Burai Árpi azzal riogat minket, hogy a méltán híres Lyuhász Lyácint BT zenekar dalait fogja énekelni, miközben célzunk. Üzenem Árpinak, ha harc, legyen harc, mi pedig Fásy Zsülike nótákat fogunk bejátszani. Mindent megteszünk, hogy begyűjtsük a három pontot, szívünket-lelkünket kitesszük majd a pályára……. ja ezt nem ide. Kiélezett mérkőzés várható, úgy gondolom, mi vagyunk a párharc esélyesei. Tiszteljük a rádiós kollégákat, de dobóvonalnál nincs barátság! A nyíl hegyes, tehát kéretik vigyázni!” – mondta a párharc kapcsán a Debreceni Sportélet főszerkesztője.

Az eredeti írást itt találja.

Sándor Tamás: Pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam

Versenyképes tudás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek