MegMinden
2021-12-06

Moldova György

(budapestkornyeke.hu)

“Vártuk, hogy találkozhassunk, vártuk, hogy a másik szemébe nézhessünk”

Moldova György tavaly veszítette el feleségét, most pedig újra megnősül. A 87 éves író 20 éve ismeri mostani párját, szerelmük állítólag azóta tart, de csak most teljesedett be.

50 évig élt a feleségével

Moldova György közel 50 évig élt együtt a feleségével, akkor halála után pedig úgy nyilatkozott, hogy a szomorúság van jelen az életében és az sem biztos, hogy fog-e még írni bármiről is. Az író biztos volt abban, hogy a 7 évvel fiatalabb és jobb állapotban lévő felesége tovább fog élni nála. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Súlyos beteg volt

„Feleségemet tavaly veszítettem el. Hetvenkilenc esztendős volt, életrevaló asszony, akiről azt hittem, majd ő temet el engem. A daganatos betegség megkínozta és elvette tőlem. Több mint ötven évig éltünk együtt. Meggyászoltam” – mondta nemrég Moldova György.

Újra nősül az író

Most arról ír a Blikk, hogy az író még karácsony előtt újranősül. Moldova György szerelme az irodalmi szerkesztő, Palotás Katalin. A szerelmesek 20 éves ismerik egymást.

Nem akarta elhagyni feleségét

„Amikor több mint húsz évvel ezelőtt bemutattak minket egymásnak Gyurival, azt gondoltam, ő az a férfi, aki hozzám tartozik, aki a társam lehet. Naiv gondolat volt, ő szerette a feleségét és ragaszkodott hozzá. Mégis…valahogy a közös munka során egészen közel kerültünk egymáshoz. Vártuk, hogy találkozhassunk, vártuk, hogy a másik szemébe nézhessünk. Gyuri tisztességes ember, megmondta, nem hagyja ott a családját” – mondta Palotás Katalin.

Az eredeti írást itt találja.

Fókuszban a zöld biotechnológia

Emelkedést mutat a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek