MegMinden
2023-07-08

Szerelmi háromszög

(csajokespasik.blog.hu)

A hátam mögött találkozgatnak.

               „Nem szeretek időt és energiát pazarolni olyan kapcsolatokra, ahol én nem vagyok tényező. Ám még mindig menthető lenne, ha tisztázná a dolgokat” – A barátnő a pasi baráti köréből választott magának havert, és nem mondja meg, miért járnak össze privátban. Posztolónk tudja, hogy nem ő a nagyŐ, mégis szeretné még kihozni ebből a dologból a legtöbbet, így újabb esélyeket ad neki.        

A barátnőmmel 7 hónapja vagyok együtt. Bevittem a baráti körömbe. Ott mindenkivel eldumálgatott. Volt, hogy én előbb léptem le, míg ő maradni akart. Akkor még nem voltam féltékeny, csak amikor kiderült, hogy összejár privátban is valakivel onnan. De nem mondja el, ki az. Emiatt gyanús nekem.
Ő egyáltalán meg sem akarja hallani az érveimet, csak arról győzköd, hogy nem csal meg. Persze, hogy ezt mondja. Gondolataimnak még a negyedét sem hagyja elmondani, rögtön félbeszakít és gyorsan leállít. Nem értem, miért találkozik vele kettesben és ha nincs semmi köztük, olyankor én miért nem vagyok elhívva? Nem csak mondogatni akarom, de ha valaki ennyire semmibe veszi a másikat, annak igenis legyen következménye.        

      

               Azt mondja, csak haverok. Már az elejétől tudtam, hogy ez nem lesz hosszú távú, de addig se alázzon meg a barátaim előtt. Tudom, hogy nem ő a másik felem, és nem is úgy gondolom, hogy rajta kívül senki más az életben nem kell. Mégis mindent megteszek értünk, de belátom, ha nekünk csak ennyi idő jutott. Személy szerint úgy gondolom, hogy addig úgysem jut el a kapcsolat, hogy mindent meg tudjunk oldani, amíg szeretjük egymást. A titkok és sumákolások miatt. Ma már túl könnyen mondanak le az emberek a másikról, ha jön egy izgalmasabb, érdekesebb valaki...túl könnyen engedik el a másikat, és a legrosszabb, hogy hazugságok a kísérő jelei. Nem szeretek időt és energiát pazarolni olyan kapcsolatokra, ahol én nem vagyok tényező, de még mindig menthető lenne, ha tisztázná a dolgokat.          

 

Az eredeti írást itt találja.

Titokzatos

Hogyan jut el a termálvíz a medencékig?

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek