MegMinden
2021-11-28

Balkonkertész

(zoldtitok.hu)

Sokan a balkonkertészkedésről egy komplett magaságyásra vagy hordós gyümölcsösre, esetleg tetőre eszkábált üvegházra gondolnak.

Mit nevezünk mi balkonkertészkedésnek?

“Ehető zöldségek, fűszerek termesztését, amiket városlakóként egy átlagos napirend mellett is fenntarthatóan és felelősen tudunk vállalni.

Nekünk fontos, hogy Te, aki velünk tartasz be tudd építeni a hétköznapjaidba a növénynevelést. És fontos, hogy ez a hobbikertészkedés a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja.”

A tananyag készítője és oktatója Bajzák Anna, a PlantTogether mozgalom és a szimPLANT rendezvénysorozat alapítójaként már több ezer kezdő hobbikertészt mentorált. Játékos és élményalapú tanítási módszere észrevétlenül bővíti követői ismeretét.

A 100%-ban digitális képzés az elmúlt évek tapasztalatain alapszik: tanácsait és tippjeit újabb és újabb kísérletekkel igazolta. Trükkje, hogy minden banánhéjra odafigyel, és kitartó kíváncsiságával minden városi legendát le akar leplezni. 

A Balkonkertész képzés egyik legfontosabb vezérfonala, hogy döntéseink fenntarthatóak és környezetbarátak legyenek. “Mert minden egyes cselekedet számít!”

 

Az eredeti írást itt találja.

Összefognak a csomagolásmentes boltok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek