MegMinden
2021-11-01

"áááá"

(divany.hu)

Miért olyan jó szex közben nyögni?

Függetlenül attól, hogy pornófilmben vagy a Bridgerton nézése közben, esetleg az egyetemi kollégiumi szobád nagyon vékony falai mögül szűrődött át, jó eséllyel tudod, milyen a szexuális nyögés. Általában néhány „óóó” vagy  „ááá”, de elég könnyen felismerhető. Valójában azonban sokkal több a nyögdécselés, mint gondolnád.

Ha szeretnéd tudni, mit jelent, ha te vagy a partnered hangokat adtok ki szex közben, éppen jó helyen jársz. 

Akár egy természetes hangadó vagy, aki attól tart, hogy esetleg néha túl hangos az ágyban, vagy egy visszafogottabb szerető vagy, aki meg merne esküdni, hogy az emberek csak pornófilmekben adnak ki hangot, a Cosmopolitan megkeresett néhány szakértőt, hogy rendet rakjon a fejekben. 

És hogy miért nyögünk szex közben?

Valószínűleg azért, mert jól érezzük magunkat – mondja Gigi Engle, a LifeStyles márkanagykövete, okleveles szexcoach, és az All the F*cking Mistakes: A Guide to Sex, Love, and Life című könyv szerzője. Ez egy természetes, állati válasz a legelemibb szinteken – teszi hozzá.

AMIKOR ÖRÖMÖT ÉRZÜNK, ELVESZÍTJÜK AZ URALMAT A TESTÜNK FELETT. A SZOMATIKUS IDEGRENDSZER HÁTTÉRBE SZORUL, ÉS NEM TUDJUK KONTROLLÁLNI AZ ÖRÖMBŐL ADÓDÓ HANGOKAT.

Az eredeti írást itt találja.

Szoborfej

Szabadalom

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek