MegMinden
2022-06-24

Ljasuk Dimitry films

(Facebook)

Van egy igazán kreatív srác a Tisza-tavon, Abádszalókon, úgy hívják Telekes Attila.

Van egy igazán kreatív srác a Tisza-tavon, Abádszalókon, úgy hívják Telekes Attila. Azon felül, hogy nagyon jó pólokat tervez és gyárt, művészien rajzol, vagy 3D-s nyomtatójával újrafelhasznált PET palackokból különleges tárgyakat készít, ő is mint mi itt sokan a tónál, rajong a Tiszáért, a Tisza-tóért. Nem csak rajong, hanem tenni is szeretne a Tiszát érintő hulladékprobléma ellen a saját eszközeivel. Így életre hívott nemrég egy saját kis kampányt “Vedd és védd” szlogennel. Két féle pólót tervezett - RIVER és LAKE feliratokkal - minden eladott darab után 500 forinttal támogatja “A Tisza nevében” filmemből ismert Viktor Bucsinszky beregszászi öko-aktívista munkáját, misszióját - aminek hála kevesebb hulladék kerül a Tiszába és mellékfolyójába a Borzsába.

Így akit ilyen pólóban látsz, arról tudni fogod, hogy hasonlóan gondolkodik, mint te és úgy járult hozz egy ügyhöz, hogy közben lett egy jó minőségű pólója, ami egy igazi kis manufaktúrában készült Abádszalókon, ami egy “hand made” magyar termék.

Nekem nagyon tetszik Attila kezdeményezése! Vettem is rögtön két pólót 

Ha nektek is tetszik Attila terve, kezdeményezése, itt rendelhettek tőle pólókat:

https://www.tasysdesign.hu/vev/

Meglepetésemre Attila pedig készített nekem egy “Viszlát a Tiszán!”-os pólót. Köszönöm! Sok sikert a kezdeményezésedhez Attila!

Viszlát a Tiszán! Üdv.:Dimi

Az eredeti írást itt találja.

100 pillangón is leiskolázta a mezőnyt Milák Krisóf

Roppan már a cseresznye

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek