MegMinden
2021-06-23

Nagy Ádám

(csakfoci.hu)

“Aligha látjuk már Nagy Ádámot az Eb után” – Angliában a magyar játékos klubváltása is téma

 

A Franciaország ellen nyújtott produkciójával Angliában is komoly elismeréseket szerzett Nagy Ádám, a szurkolók pedig úgy látják, az Európa-bajnokság után erősebb klubhoz kerülhet majd a magyar középpályás.

Komoly visszhangja lett szerte Európában a magyar válogatott hősies döntetlenjének az Eb-n a világbajnok Franciaország ellen (1-1). Angliában, pontosabban Bristolban pedig kimondottan felkapott téma lett a mérkőzés, köszönhetően a helyi City középpályásának, a szombaton kitűnő teljesítményt nyújtó Nagy Ádámnak.

Bristol Post és a Football League World nevű portál is kiemelten foglalkozik a középpályás produkciójával, amely alighanem szintlépést érhet majd neki a kontinenstornát követően a vélemények szerint.

A Post azt írja, hogy a nemrég édesapává is avanzsált Nagy nagyon megbízható teljesítményt nyújtott, miközben “olyan középpályásokat tartott ellenőrzése alatt, mint Adrien Rabiot, N’Golo Kanté vagy Paul Pogba”. Hozzéteszik, hogy a Bristol City futballistája – oldalán Schäfer Andrással és Kleinheisler Lászlóval – egy, a védekezéshez és a támadásokhoz is biztos alapot nyújtó középpályás-játékot hozott szombaton és ennek is köszönhetően tartottuk négy kaput eltaláló lövésen a világ egyik legjobb csapatát.

“Nagy komoly elismerést érdemel nagyszerű, 83 százalékos passzpontosságával vagy épp azzal, ahogyan befűzte Kylian Mbappét az első félidőben” – teszik hozzá, és a helyi drukkerek is dicsérően szóltak Nagyról,

“Ha Nagy Ádám jövőre is Bristol City játékos lesz még, kérem, mindig 90 perceket játszassák…vagy valaki vigye el a Premier League-be, ő egy hihetetlen és sokszor alulbecsült játékos” – írta egy hozzászóló a lap szerint.

MÁS SZERINT PEDIG “POGBÁNAK MÁR NAGY ÁDÁM-POSZTER LÓG A FALÁN” SZOMBATTÓL…

A pozitív reakciókat sorolta fel eközben a Football League World is.

“A Bristol középpályása fáradhatatlanul dolgozott, olyan játékosok ellen, mint Pogba vagy Kanté, és rendkívül fontos szerepe volt a labdatartásban is. Ennek is köszönhetően végzett fej-fej mellett a csapata Didier Deschamps együttesével” – írták és kiemelték, hogy a Franciaország elleni produkciója a City drukkereinél egyszerre váltott ki büszkeséget és aggodalmat is.

Kár, hogy aligha látjuk már Nagy Ádámot az Eb után City-mezben

Az eredeti írást itt találja.

Démonok börtöne

Háromnapos fesztivált rendez a Mathias Corvinus Collegium Esztergomban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek