MegMinden
2021-06-22

Sztárpár

(life.hu)

Ennyit fogyott együtt Balássy Betty és Varga Feri a karantén alatt

A legtöbben híztak a karanténidőszak alatt, azonban Balássy Betty és Varga Feri az egészséges táplálkozásnak és a mozgásnak köszönhetően nemhogy híztak volna, megközelítőleg 40 kilót dobtak le magukról.

A népszerű zenés házaspár, Balássy Betty és Varga Feri látványos változáson mentek át. Ferinél 2018-ban diagnosztizáltak cukorbetegséget és az megadta számukra az első lökést, hogy életmódot váltsanak. A házaspár átállt a cukormentes és csökkentett szénhidráttartalmú ételekre, valamint a rendszeres testmozgásra. Ennek köszönhetően Feri 18 kilót fogyott, míg Betty már több, mint 20 kilótól szabadult meg.

Nincs különleges titkunk, varázsszerünk, csak elhatározás kérdése volt az életmódváltás. Nincs szükség csodadiétára, a cukor- és szénhidrátbevitelre nagyon figyelünk, emellett fontos a testmozgás, Betti például heti háromszor táncol - mondta a Borsnak az énekes, akinek folyamatosan tartania kell súlyát és a vércukorszintjét. Feleségét, Betty-t Instagram oldalán is sokan támogatták és rengeteg gratulációt kapott új külseje miatt.

Az eredeti írást itt találja.

Konferencia a műszaki tudományokról

Liz Hurley-

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek