MegMinden
2021-06-05

Mick Jagger

(index.hu)

Kalapács alatt Mick Jagger fellépőzakói

A Christie's aukciósház eseménynaptárát azért is érdemes követni, mert mindig felbukkanak érdekes tételek. Most úgy tűnik, Mick Jagger gardróbja lesz szegényebb két kultikus darabbal.

Két, teljes egészében flitterrel kivarrt zakó is szerepel a londoni Christie's aukciósház tételei közt, amelyek a L'Wren Scott Collection részei. Noha az aukción zömében nagyestélyik kerülnek kalapács alá, lévén a 2014-ben elhunyt New York-i divattervező alapvetően az amerikai elit hölgytagjait öltöztette, Jagger két ikonikus zakója is kikerült a kezei közül, mert volt idő, hogy ők ketten egy párt alkottak – írja a The Gentleman's Review luxusmagazin.

A zenész 2015-ben ösztöndíjat hozott létre elhunyt barátnője emlékére, amelyet a világhírű divatiskola, a londoni Central Saint Martins mesterképzésen részt vevő hallgatók nyerhetnek el. A június 9. és július 1. között online zajló aukción 55 tételre lehet licitálni, köztük 2006–2014 közt tervezett haute couture különlegességekre, amelyeket Madonna, Sarah Jessica Parker vagy Naomi Campbell viselt. A magas sarkúban több mint 2 m magas tervező darabjai az alakkövető, nyúlánk sziluettjeikről és flitteres csillogásukról ismerhetők fel.

Az eredeti írást itt találja.

Viasztestek és vattacukor! 3+1 nyári program, amelyekről nem mesélünk

Elődöntős Debrecenben a 3x3-as férfi kosárválogatott

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek