MegMinden
2023-02-13

TikTok

(cosmopolitan.hu)

„Soha nem hordok melltartót, döbbenetes, mit vált ez ki a pasikból”

Egy fiatal lány, Maria a TikTokon megosztot videójában beszélt arról, nem hord melltartót, ez azonban olyan reakciókat vált ki a pasikból, hogy az valami döbbenetes. A felvétel tanúsága szerint több a perverz, mint azt gondolnánk. 

A PASIK MEGBOLONDULNAK

A videóhoz Maria azt írta: „Elkapni a férfiakat, akik a melleimet nézik, amikor önként úgy döntök, hogy a szűk felsőmet melltartó nélkül veszem fel.” A pár másodperces klipben a fiatal lány egy konkrét szituációt próbál visszadni: 

Láttam, te undorító perverz, ez teljesen elfogadhatatlan 

 – mondja, ezzel pedig feltehetően egy megtörtént esetre utal. 

A felvételt persze hamar felkapták a TikTokon, mostanra már több, mint 1500 megosztás, és 358 ezer kedvelés van rajta. Persze a kommentszekció is valósággal felrobbant, a hozzászólások folyamatosan özönlenek. 

Én ezért hordok mindig melltartót, mert nem vagyok felkészülve az ilyen pillanatok kezelésére

 – írta az egyik felhasználó. 

Ez a te tested 

 – fogalmazatott egy másik, egy harmadik pedig azt írta: 

Senkinek nem szabadna téged megbámulnia. 

A legtöbben egyet értettek abban, hogy egy szűk felső melltartó nélküli viselése egyáltalán nem indokolja azt, hogy a pasik gátlástalanul megbámuljanak. A nő ugyanis nem csodálni való tárgy, hanem emberi lény, fogalmazott az egyik kommentelő. Egy másik pedig azt írta: 

Ez az oka annak, hogy melltartót hordok, mert abban a pillanatban, hogy meglájták a mellbimbó piercingjeimet, elkezdenek hülyeségeket mondogatni nekem. Sőt volt, aki egyenesen közölte, azért csinálom ezt, mert azt akarom, hogy bámuljanak. 

Az eredeti írást itt találja.

Látogatási tilalom a Klinikai Központban

UFO észlelés

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek