MegMinden
2021-05-30

Fekete László

(ripost.hu)

Egymás ellen feszült Magyarország legerősebb embere és fia, romokban a családi béke

Fia saját elképzelései szerint vinné tovább apja hagyatékát, de ez nem tetszik Magyarország legerősebb emberének.

Fekete László Magyarország legerősebb embere, többszörös világbajnok és sikeresen szerepelt a világ legerősebb embere versenyeken is. Az utóbbi időben azonban nem a sportpályán, hanem családjában kénytelen megvívni a maga harcát.

A probléma abból fakadt, hogy mindketten saját viadalokat akartak szervezni. Ifjabb Fekete László pedig saját közösségi oldalán osztotta meg véleményét, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Azt is elmondta, még szüksége van egy kis időre, hogy mindent a nyilvánosság elé tárjon, és akkor „bombát robbant” majd.

„Nem olyan könnyű a fater fiának lenni. Eszméletlen nehéz, több ennek a negatív oldala, mint az előnye. Megdolgoztam azért, ami van, nem a fater rakta a valagam alá. Amit ő felépített, azt én ilyen feltételekkel nem akarom továbbvinni. Úgy akarom, ahogyan én szeretném. Rengeteg dologban nem értek egyet vele. Megy a harc közöttünk apuval” – mondta megdöbbentő Facebook-videójában ifjabb Fekete László, akit saját bevallása szerint megviselt a családon belüli viaskodás.

 

Az eredeti írást itt találja.

Lavina miatt vissza kellett fordulnia Varga Csabának

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek