MegMinden
2021-05-25

Zöld

(debrecen.imami.hu)

Zöldnek lenni trendi! Van az úgy, hogy nem jön össze!

Van az úgy, hogy semmi sem jön össze. Kifut a leves, sós lesz a pörkölt, odaég a kenyér, vagy éppen fújhatjuk a maradékmentes heti menünket. Megesik. No ilyenkor kell merésznek lenni, és beinteni Murphy-nek:

Nem tudom, mi volt a levegőben, de az elmúlt héten nemhogy maradékmentesen nem sikerült főznöm- kifejezetten sok fejtörést okozott az újratervezés. Szokásos adagot főztem mindenből, de valahogy mindig maradt. Az első meglepetést a tészta okozta. Még jó, hogy egy életre megjegyeztem azt az apró kis trükköt, hogy sosem öntöm össze a szószt a tésztával, csak mindenkinek a saját tányérjában. Így ha megmarad a főtt tészta, más ínyencségnek is el tudom készíteni. Például chipsnek az esti társas mellé. Igen: olyan jó csipegetni Gazdálkodj okosan! közben, amikor már harmadszorra fizetek a szemetelésért... Milyen ironikus, nem? Pont mindig a szemetelés mező fog ki rajtam...

De térjünk vissza a megmaradt tésztához! Kíváncsiak vagytok az isteni tészta chips receptjére? Az Ízesélet Gasztrobarangoló oldalán találjátok az egyik legínycsiklandozóbbat.

Az eredeti írást itt találja.

Telihold

David Ellefson

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek