MegMinden
2021-05-25

Telihold

(csillagtenger blog)

Minden Telihold egy mágia, mert ilyenkor kitárul a lélek, a láthatatlan én felszínre kerül, ezáltal saját mágikus képességeink tudatosodhatnak.

Minden Telihold egy mágia, mert ilyenkor kitárul a lélek, a láthatatlan én felszínre kerül, ezáltal saját mágikus képességeink tudatosodhatnak. És most akár szó szerint is érthetjük a tudatosodást, mert a Nap a Bika fejéből (termékeny szellemiség birodalma) világít rá a Skorpió ollójában haladó Holdra egy olyan időszakban amikor amúgy is nagyon erősek a szellemi és lelki energiák. A hétvégén volt egy csodálatos Merkúr-Neptunusz kvadrát, ami Nimród koronáját (koronacsakra) és a lélek legmélyét kötötte össze.

Két uralmi bolygó (ikrek Merkúr és halak Neptunusz), ami harmónikus működést hoz, egyesítette a legmagasabb és legmélyebb pontokat, vagyis egyszerre működött a tudatos teremtés a szellemi és lelki síkokon.

Minden mágikus, lelki gyakorlat most összekötötte az eget a földi léttel. Ez azért is nagyon nagyon erős, mert Merkúr már megállni készül, vagyis nagyon lassú, ezáltal koncentáltabbá tudta tenni az egész kapcsolódást. Hozzá áll majd be Vénusz az előttünk álló hétvégén (május 29-én) még mindig Nimród koronájánál még mindig kvadrátban Neptunusszal. Tehát ez a hatás egy egész hétig tart, ami az érkező Vénusszal folyamatosan erősödik. A szakrális korona és a lélek mélyének teremtő egyesülésének lehetősége van egy egész héten át. Mekkora csodák ezek. Ezen a héten tehát minden mágikus szertartás a tudatosodás felé visz, mert lehetőséget adnak ezen energiák arra, hogy átírd akár a sorsod. Úgy értve, hogy tudatosan teremts.

 

Az eredeti írást itt találja.

James Weir

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek