Hajdú-Bihar
2023-12-29

Tűz nem volt, de balesetekhez vonultak a tűzoltók

Több közúti balesethez is riasztották a tűzoltókat a napokban.

Szerda délelőtt két autó ütközött össze Biharkeresztesen, a Széchenyi utcában. Az egyik autó még egy parkoló járművet is eltalált. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és ártalmatlanították az autókat, majd az egyik járművet a kerekeire visszaállították. A mentőszolgálat három embert szállított kórházba.

Vízóra aknába esett egy kutya Létavértesen, a Károlyi utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik az állatot sikeresek kimentették az aknából.

Személyvonattal ütközött egy autó szerdán Debrecenben, a Balmazújvárosi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a személyautót. A jármű vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Egy nyolc méteres fa kidőlt és az úttesten a forgalmat akadályozta, Debrecenben, a Panoráma úton. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Árokba hajtott egy autó szerdán kora este Debrecenben, az Öreg János utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet és elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

MÁV: további járatokkal bővült a "grafikus" helyfoglalási rendszer

Magasra tették a lécet férfi röplabdázóink

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek