Hajdú-Bihar
2021-06-14

Korszerűbb lett a konyári szabadidőpark

A fejlesztés által a tér nemcsak megszépült, hanem színvonalas, minőségi rendezvények lebonyolítására is alkalmassá vált.

A június 12-i átadón Vig Szilárd polgármester ismertette a beruházást. Elmondta, hogy a korszerűsítésre a Vidékfejlesztési Program Leader pályázatán nyertek 13 millió forint támogatást, ehhez még csaknem 3 millió forint önerőt tett az önkormányzat, így tudtak a szabadidős parkban a mai kornak megfelelő körülményeket teremteni. Kibővítették és felújították a színpadot, modern hang- és fénytechnikát szereltek fel, székeket, sörpadokat, sörasztalokat vásároltak, járdákat alakítottak ki és tereprendezés is volt. 

Az ünnepségen Vitányi István országgyűlési képviselő is jelen volt, aki a pályázatokban kifejezetten jól teljesítő településnek nevezte Konyárt. Hozzátette, hogy a kormány támogatja a vidéki létet és hamarosan újabb pályázatokat is kiírnak.  

Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is üdvözölte a fejlesztést és elismerését fejezte ki a település fejlődését illetően. 

https://www.hbmo.hu/

Beiktatták Hadházi Tamás debreceni esperest

A cseh óriás marad a DEAC-nál

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek