Hajdú-Bihar
2023-08-24

Nem kevés dolga akadt tegnap a tűzoltóknak

Debrecenben, Zsákán, Hajdúszoboszlón, valamint Biharkeresztesen is vonultak az egységek.

Zsákán, a Deák Ferenc úton egy autó egy villanyoszlopnak ütközött. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Egy kisbusz egy távközlési oszlopot döntött ki tegnap Létavértesen, a Vasvári Pál utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el az oszlopot.

Három faág hasadt le Debrecenben, a Doberdó utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágakat, mert azok a gyalogos forgalmat veszélyeztették.

Három autó ütközött össze Debrecenben, a Füredi úton, szerda délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és az egyik autót áramtalanították. 

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket Hajdúszoboszlón, a Somogyi utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a családi házban. Az épületben egy gázbojler működött, melyet a rendszerből ideiglenesen ki kellett zárni.

Egy tizennégy méteres fűzfa egyik ága lehasadt és melléképületre dőlt szerdán Hajdúhadházon, a Viola utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók dugólétrán át motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Forgalmi akadály képezett egy fa egyik ága, mert az az útra szakadt Váncsod és Mezőpeterd között a főúton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Egy tizenkét méteres fűzfa egyik ága lehasadt kerítésre és egy autóra Biharkeresztesen, a Széchenyi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Egy elektromos doboz gyulladt ki szerda este a debreceni Tócóskert téren, egy tíz emeletes társasház első emeletén. A debreceni hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, amely másra nem terjedtek tovább.

Debrecen több utcájában nem lesz víz

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek