Hajdú-Bihar
2023-02-28

Hétvégén történt események röviden

Állatmentés és tragikus baleset volt pénteken, szombaton tűz volt Nyíradonyban, vasárnap szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket.

Vízzel teli aknába esett egy csődör csikó Vámospércs és Bagamér közötti külterületen, péntek délben. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik először szivattyúval eltávolították a vizet az aknából, majd a körülötte lévő kisebb ágaktól megtisztították a területet. Egy munkagép érkezett a helyszínre, majd annak segítségével egy rámpát épített az aknába, melyen keresztül a ló ki tudod sétálni. Az eset során az állat nem sérült meg.

 

Baleset volt a Monostorpályi út és a 47-es számú út kereszteződésében. Két autó ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták és áramtalanították azokat. Az egyik autó egy világító oszlopnak is ütközött, amely tőben megrepedt, a tűzoltók a területet biztosították a szakemberek kiérkezéséig. A balesetben nem sérült meg senki.

 

Két autó ütközött össze Tiszavasvári külterületén péntek délután. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak. Az egyik autó az ütközés után fának csapódott, majd a tetejére borul. Benne két ember utazott, egyikőjüket ki tudták szabadítani a járműből a tűzoltók, átadták a mentőszolgálatnak, de már nem lehetett rajta segíteni a sofőrrel együtt ő is a helyszínen életét vesztette. A másik autóban is ketten utaztak, onnan a jármű vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

 

Egy tíz méter magas erdei fenyő megdőlt Debrecenben, a Gyalog utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát, mert az egy épületet is veszélyeztetett.

 

Egy társasház lakásának teraszáról vakolat hullott a járdára péntek délután, Debrecenben, az Arany János utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el a meglazult részeket.

 

Késő este egy kistestű kutya is aknába esett Hajdúhadházon, a Jászai Mari utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók segítettek rajta, kiemelték az ebet az aknából, aki az eset során nem sérült meg.

 

Egy garázs végébe épített elő tető tetőszerkezete égett Nyíradonyban, a Kinizsi Pál utcában, szombat reggel. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megbontották a tetőt, ezzel egy időben két vízsugárral és kéziszerszámokkal megfékezték a lángokat.

 

Két autó ütközött össze szombat délután Debrecenben, az Egyetem sugárúton. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták. A balesetben senki sem sérült meg.

 

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket vasárnap délelőtt egy családi házban, Püspökladányban, a Kiss Ferenc utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, méréseket végeztek. A műszerek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben, de a lakók nem sérültek meg.

 

Nyírábrányban, a Szentannapuszta tanyában egy nyári konyhában keletkezett tűz. A födém izzott, ezért riasztották a nyíradonyi és a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egységesek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

 

Este egy autó az árok partján a tetejére borult Biharkeresztes, a Széchenyi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Vaginatáskákkal az endometriózis elleni harcban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek