Egyetemi Élet
2024-04-30

A bálok ékköve

Smaragdzöld gyémántként ragyogta végig az éjszakát a Debreceni Egyetem Főépülete április 4-én, a Természettudományi és Technológiai Kar Báljának káprázatos eseményén.

Az épület belsejébe lépve a zöld és fehér összjátékának magasztos színei domináltak, amelyet az égőkkel kirakott függönykapu is jelzett. Az asztalok közepére helyezett kristálydísz még inkább hangsúlyozta az eleganciát, melyet az esemény képviselt.

A kar Hallgatói Önkormányzatának tagjai ezúttal különösen kitettek magukért, hiszen az esztétikusan megkreált díszletezés harmóniában volt a rendezvény szervezésével, amelyet prof. Dr. Kun Ferenc, a Természettudományi és Technológiai Kar dékánja is kiemelt a bál megnyitó beszédén. Idén először nem csak végzősöket köszöntötték, hanem a hallgatók többi tagját is szívesen várták a szimbolikus vacsora után, így 91 végzős hallgatóval együtt összesen 200 főt regisztráltak az eseményre.

„Hosszú évekre visszamenőleg tartjuk a Végzős Bált, így a hagyományokat megszerettük volna tartani, ám idén nem kitűzőt fognak kapni a végzős hallgatók, hanem egy gyönyörű fából faragott plakettet.” – nyilatkozta Kovács Patrik, a Természettudományi és Technológiai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke.

Az átadás után kezdetét vette a vacsora, majd – idén megint csak újításként – két órán keresztül élőzene gondoskodott a báli hangulatról, melyet ezután dj követett. Az estély egésze alatt biztosítva volt a minőségi fotótartalom készítése, melyet a fotófalnál vagy a MomentBoxnál kérhettek a bálozók.

Dér Amarilla, DEHDK PR- és Sajtóiroda, fotó: Kovács Roland

Schoblocher Barbara

Vastaps és élménykoncertek a Liszt teremben

Egyetemi Élet

Szerző
Hasonló cikkek