Egyetemi Élet
2024-04-08

“Felharsan” a Kolitér - jön a DAY OFF

A BTK HÖK és a KLK KKB gondozásában április 11-én, csütörtökön, minifesztivállal érkezik a DAY OFF. Garantált a szórakozás, ráadásul étlen-szomjan sem marad senki.

A költészet és Debrecen város napja, április 11. a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Kollégiumok közötti terét is megannyi lehetőséggel tölti majd meg, olyan rendezvénnyel, amelyről nem érdemes lemaradni. Ráadásul mindezzel csak nyerni lehet majd, hiszen a szervezők a szórakozás, a kultúra és a kulináris élvezetek végtelen palettáját kínálják. Déltől a kocsmasport szerelmesei tehetik magukat próbára sörpongasztaloknál.
 
 
Ezt követően pedig már-már hagyományos jelleggel visszatér a UDream, ahol bárki megmutathatja tehetségét, hogy elnyerje a szakmai zsűri díjait. A UDream tehetségkutatójára énekes-zenés, táncos vagy bármilyen különleges skillek bemutatásával lehet jelentkezni, amelyekkel méltán vívhatják ki az indulók a publikum ovációját, valamint a bírák elismerését, amellyel értékes nyeremények is járnak.
 
Természetesen korántsem csak a versenyzők és kocsmasportolók vehetik ki részüket az utánozhatatlan DE-hangulatból. Az ingyenes rendezvényen a Kolkáv kitelepülésénél lehet fogyasztani, valamint számos meglepetést, díjmentes erőpróbát és finomságot terveznek a rendezők. Fontos, hogy a Kolkáv-pultnál kizárólag kártyával lehet majd fizetni a frissítőkért, akárcsak a Koli Klub belső területén!
 
Részletek és jelentkezés a DAY OFF Facebook-eseményében: https://facebook.com/events/s/day-off-powered-by-btk-hok-klk/778688553820451/
 
Barna Marci

Költészet

Sebestyén Hunor

Egyetemi Élet

Szerző
Hasonló cikkek