Egyetemi Élet
2024-02-13

Egy kérdés maradt: kié lesz a trófea?

Újfent eltelt egy teljes őszi szemeszter, amely a Debreceni Egyetemen nem csupán a padsorok között zajlott, hanem a futballpályán is. Ez időben vívták ugyanis a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa, illetve a Kozma Mihály Futsal Kupa őszi szezonjának megmérettetéseit. Február 21-én pedig megannyi lehetőséggel érkezik a nagydöntő.

No nem csupán az aranymeccsek résztvevőinek szempontjából adottak a lehetőségek, hogy felejthetetlenné tegyék ezt az ünnepélyes finálét. A szurkolók is „labdába rúghatnak”. A díjnyertes egyetemi futballesemény döntőnapján, február 21-én szerdán már 14 órakor útjára indul a labda.
 
A DESOK csarnokban a Divízió 3 döntősei mérkőznek meg, míg őket a másodosztály aranyérmének várományosai követik a parketten, akárcsak a Kozma Mihály Futsal Kupa aranymeccse. Meglepetésekben, újításokban is bővelkedik majd az esemény, hiszen a szurkolók közül a legbátrabbakat labdarúgó ügyességi feladatok fogják várni az összecsapások között, ráadásul bemutatkozik majd a DEAC Cheerleaders felülmúlhatatlan produkciója is.
 
 
A BJLEK Női Liga focista hölgyeinek fináléját követően pedig érkeznek a férfi élvonal legjobbjai, a Superliga döntőjével. Természetesen nem maradhat el Buzánszky-döntőnap közös ünneplés nélkül. A Koli Klub (Kolkáv) várja az érdeklődőket megannyi különleges és finom itallal, kocsmasportversenyekkel, valamint óriáskivetítőn Bajnokok Ligája-összecsapással.
 
Aki olthatatlan bulivágyat és energiát érez magában, a Campus Party is kiváló döntés lehet éjféltől. Az ünnepélyes foci-záróeseményt követően a HALL-ban Regán Lili várja az egyetemi parti publikumot.
 
Részleteket és további információkat rejt a BJLEK-döntőnap Facebook-eseménye: https://fb.me/e/6FBOKK2gC
 
Barna Marci

Tetszett neki az idei Super Bowl

Tálentumok – egyedülálló támogatás a Műszaki Kar hallgatóinak

Egyetemi Élet

Szerző
Hasonló cikkek