Egyetemi Élet
2023-09-25

Jön a Buzánszky, VIP teremben a sorsolás

A Debreceni Egyetem és a DVSC együttműködése továbbra is virágzik. Ez ismét megmutatkozik, mégpedig a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa sorsolása révén.

A BJLEK focisorozatában természetesen idén sem marad el az őszi szezon. A csapatok regisztrációja folyamatosan zajlik, szeptember 30-án, szombaton pedig ki is sorsolják a csoportokat valamennyi divízióban. Nem is akárhol gyűlik majd össze a Buzánszky mezőnyének és a szervezők képviselete.
 
A nagyszabású nyitórendezvényt ugyanis a Nagyerdei Stadion Silver VIP termében tartják majd. A fél 5-kor kezdődő regisztrációt követően meghívott díszvendégek sorsolnak, illetve indítják útjára szimbolikusan a labdát az őszi szezonra, mindezt ráadásul meccsnapon, derbinapon.
 
 
Az esti órákban ugyanis, egészen pontosan fél 8-kor a stadion gyepén hivatalosan is útjára indul a labda a hazai élvonal rangadójával. A listavezető DVSC, Srdjan Blagojevics legénysége fővárosi riválisát, az Újpestet fogadja.
A sorsolásra a BJLEK Facebook-oldalán a Loki egyetemista közönségkedvenc támadója, Bárány Donát hívta meg a „buzánszkysokat”.
 
További részletek, csapatregisztráció, nevezés és információk a sorsolás hivatalos eseményében az alábbi linken:
 
 
BM

Idén is csaknem ötvenezren vettek részt a budapesti Eurojackpot Szuperkoncerten

Nagydíjas lett Görögországban a ZK leánykara

Egyetemi Élet

Szerző
Hasonló cikkek