Egyetemi Élet
2023-06-14

Nagy „zajjal” érkezik az I. SoundCheck

Szombaton, június 17-én elektronikus zenei ünnepet rendeznek a Malterben. A már korábban lapunkban is bemutatkozott Base Gang és az 5,63 olyan zenei koktélt kínál a debreceni közönségnek, amely egyedülálló audiovizuális élményt nyújt majd. Az új hullámos trap és a riddim-dubstep műfajainak közös formációja lesz hallható és látható.

Elektronikus zenei találkozás, amely eddig ilyen formán még nem került terítékre a cívisvárosban, vagy csak széles paletta apró részleteként. A szervezők már hetek óta dolgoznak azon, hogy szombat este tökéletesen emlékezetes zenei csemegét kapjon a közönség.
 
A Hajdúszoboszlóról indult, Debrecenben korántsem ismeretlen, a Debreceni Egyetem hallgatóit is felvonultató trap csapat, a Base Gang is színpadra áll majd tízezrek által hallgatott helyi slágereivel, majd a budapesti zenei világban is jártas 5,63 révén a stílusbeli szlengben csak „mosógépzeneként” emlegetett riddim-dubstep intenzív ütemei, ritmusai hangoznak fel.
 
 
Ami a mikrofont ragadó, pulthoz álló bandákat illeti, mindkettő ismert már szélesebb körben is. A Base Gang bemutatkozott már a cívisvárosi partyélet berkeiben is, sőt, többek között egyetemi publikum előtt is tartottak sikeres koncertet, amikor a Kazánház pódiumára léptek. Az 5,63 a fővárosi éjszakai zenei életben is jártas, hiszen több klub, bár rendszeres visszatérői a tagok, akik között ezúttal is lesz majd budapesti.
 
A Malter kapui este 8 órakor nyitnak majd, amikor WeLaR áll a keverőpult mögé és izzítja a hangulatot a buli fő fellépőihez, akik a kora hajnali órákig tartják „szóval” rajongóikat. A jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek majd, a belépőket a helyszínen lehet majd készpénzzel megvásárolni. A szervezők kérése a vártnál jelentősen nagyobb érdeklődésre való tekintettel, hogy aki teheti, 20:30 körül érkezzen meg a Baross utcai Malterba.
 
További részletek és információk elérhetők a SoundCheck Facebook-eseményében, az alábbi linken: https://fb.me/e/IY27x0zZ
 
BM

Második helyen végzett Turkuban Kozák Luca

Mesterséges intelligencia bevetésével jöhet az utolsó Beatles-dal

Egyetemi Élet

Szerző
Hasonló cikkek