Egyetem Tér
2023-10-13

Török építőipari óriással kötött megállapodást az UD youMED

A Debreceni Egyetem magánegészségügyi szolgáltatója, az UD youMED stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Yapi Merkezi török építőipari óriással, amely a Debrecenbe betelepülő egyik nagy iparvállalat gyárépítésének projektjében vesz részt. A partnerség középpontjában a magánegészségügyi szolgáltatások és a munkavállalók egészségének támogatása áll.

A nagy múltú Yapi Merkezi török építőipari és mérnöki vállalkozás világszerte elismert a nagy léptékű projektek minőségi megvalósításáról. A most aláírt megállapodás keretében az UD youMED magánegészségügyi szolgáltató biztosítja a Yapi Merkezi cég dolgozóinak a magas színvonalú egészségügyi ellátást.

- Munkavállalóink egészsége szerte a világon kiemelkedően fontos számunkra. Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk az UD youMED-del – jelentette ki Koray Karahasanoglu, a Yapi Merkezi magyarországi fióktelepének vezetője.

- Az UD youMED és a Yapi Merkezi számára kiemelten fontos a munkavállalók egészsége és jóléte. Az UD youMED szakértői orvosok és egészségügyi szakemberek segítségével nyújt személyre szabott egészségügyi szolgáltatást az építőipari vállalat munkatársainak. Ez a partnerség megmutatja azt is, hogy a helyi és a nemzetközi vállalatok együttműködése kulcsfontosságú a Debrecenbe települő nemzetközi vállalkozások beruházásainak sikeressége és fenntarthatósága szempontjából – emelte ki Baranyainé Rácz Judit, az UD youMED ügyvezető igazgatója.

A Debreceni Egyetem magánegészségügyi szolgáltatójának vezetője hozzátette: a most létrejött együttműködés, olyan innovatív megoldásokkal, mint családorvosi telemedicina rendszer szolgáltatása, a jövőbeni projektekben is példát mutathat a külföldi cégek munkavállalóinak egészségügyi ellátása terén történő együttműködésre.

Sajtóközpont - ÉE

Új helyen a bőrgyógyászati szakrendelés

A bravúr után az újoncot fogadják

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek