Egyetem Tér
2023-10-12

Forgalmirend-változás az Egyetem téren

Megkezdődtek a Kémia Épület belső felújítási munkálatai. Az építkezés miatt lezárták az épület mögötti területet, változik a forgalom rendje és a parkolók elérhetősége a környéken.

A Kémia Épület rekonstrukciója több ütemben kerül megvalósításra, az első szakaszban az A, B és E szárnyakat újítják fel, a D szárny teljes korszerűsítése a tervek szerint egy év múlva kezdődik meg. A kivitelező szakemberei jelenleg az előkészítő felvonulási, organizációs munkákat végzik, ezért lezárták egyebek mellett a kivitelezéshez szükséges területeket.

Az építési munkálatok miatt változik a forgalmi rend is az Egyetem téren. Az első ütemben elzárják a forgalom elől a Kémia Épület mögötti területet. A zavartalan közlekedés érdekében azonban az épület mögül is be lehet majd hajtani a Learning Center Dóczy utcai oldalában található parkolóba. Az építkezés idejére feloldják az ott eddig érvényben lévő egyirányúsítást.

A DE Kancellária Főmérnökség az egyetemi polgárok türelmét és megértését kéri az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt, továbbá felhívja az Egyetem téren közlekedők figyelmét, hogy ne megszokásból közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett közlekedési táblákat.

Az Újpest ellen a győzelem a cél

A jövő kapujában az IK hallgatói

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek