Egyetem Tér
2022-10-19

A csapategység újra kifizetődött

Tóth Vanessza elmondta, a Debreceni Egyetem gárdája akkor sem vett vissza, amikor biztossá vált, hogy bejutott a nyolcaddöntőbe.

Győrben sem tört meg a DEAC női röplabdacsapatának a lendülete, így még mindig veretlen ebben a szezonban. Kuszkó Zsolt tanítványai kedd este a Rába-parti városban 3:0-ra nyertek, ezzel kettős győzelemmel zárták a Magyar Kupa-párharcot. Együttesünk még azt is elbírta, hogy több kulcsember sem tudott pályára lépni a visszavágón.

– A győzelem reményében utaztunk Győrbe, így 2:0-s vezetésnél sem kényelmesedtünk el. Nagyon egységes csapatot alkotunk a mostani idényben, ez lehet a sikeres szereplésünk egyik titka. Emellett ki kell emelni, hogy az erőállapotunk is jobb, ebből pedig profitálunk a mérkőzéseinken. A buszon már odafelé remek hangulat volt, ez pedig fokozódott a diadalt követően, ám óriási ünneplésre nem kell gondolni – nyilatkozta Tóth Vanessza.

A nyolcaddöntőben az Extraligában edződő MTK érkezik a DESOK-ba. Az osztálykülönbség miatt a realitások talaján kell maradnunk, vagyis a továbbjutás helyett a tisztes helytállásban bízhatunk.

– Óriási megtiszteltetés, hogy vendégül láthatjuk a fővárosiakat. Mi is tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, ebből kifolyólag minden jó megoldásnak örülnünk kell. Kiváló alkalmat kínál majd ez a találkozó abból a szempontból, hogy lemérhetjük, mire vagyunk képesek egy élvonalbeli gárda ellen – mutatott rá 22 esztendős játékosunk.

A DEAC-MTK mérkőzést a tervek szerint jövő szerdán 19 órától rendezik meg a csarnokunkban.

Világbajnoki segítség a gyermekek gyógyulásához

Nagyfelületű aszfaltozás a Kemény Zsigmond utca szervizút részén

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek