Debrecen
2024-03-22

Baleset miatt terelőútvonalon a 10, 10Y, 13, 22, 24-es járatok

Baleset történt a Nagyerdei körút – Pallagi út kereszteződésében. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt a körforgalmat lezárják, ezért a 10,10Y, 13, 22 és 24-es autóbuszok mindkét végállomás irányába terelőútvonalon közlekednek.

A 10,10Y és a 13-as autóbuszok a Rugó utca/Pallag irányába a Nagyerdei körút – Klinikák – Nagyerdei körút – Egyetem tér – Dóczy József utca – Móricz Zsigmond út – Pallagi út terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik a Szociális Otthon megállót.

A 10,10Y és a 13-as autóbuszok a Nagyállomás/Segner tér irányába a Pallagi út - Móricz Zsigmond út – Dóczy József utca – Egyetem tér – Nagyerdei körút – Klinikák – Nagyerdei körút terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik a Pallagi út és Szociális Otthon megállókat.

A 22-es autóbusz a Vincellér utca irányába a Nagyerdei körút – Klinikák – Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekedik.  

A 24-es autóbusz az Egyetem irányába a Köztemető, főkapu – Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút – Klinikák – Nagyerdei körút terelőútvonalon közlekedik.

 

A DKV Zrt. köszöni az utasok megértését és türelmét!

Sorsdöntő mérkőzések

Kiss Gergely Máté.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek