Debrecen
2021-07-30

Fiatalok kötöttek el egy autót Debrecenben

A rendőrök még aznap elfogták a feltételezett elkövetőket.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy helyi és egy hajdúhadházi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak beültek egy Debrecen belvárosában parkoló, nyitott autóba 2021. július 29-én hajnalban. A kesztyűtartóban hagyott kulccsal a gépkocsit beindították, de elinduláskor nekiütköztek két parkoló járműnek is, majd elfutottak a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően adatot gyűjtöttek, amely eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket. A 18 és 19 éves férfit még aznap elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek. Az eljárás során kiderült az is, hogy az idősebbik fiú 2021 júliusában ellopott két biciklit, továbbá betört egy vendéglátó egységbe Debrecenben, ahonnan közel 40 ezer forintot vitt magával.

 

A nyomozók a 19 éves helyi lakost bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2021. július 30-án elrendelt. Társa szabadlábon védekezik.

 

 

police.hu 

Egész Debrecenben nem lesz melegvíz

Ismét lesz magyar űrhajós

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek