Debrecen
2024-01-24

Valentin-nap alkalmából esti andalgóra hívja az érdeklődőket a Zoo Debrecen!

Február 14-én, Bálint napján páratlan esti élményben lesz részük az állatok szerelmeseinek a Zoo Debrecenben, ahol lehetőségük nyílik majd exkluzív szakvezetéses sétán bepillantani a lakók kalandos szerelmi életébe.

E romantikus este varázsában az érdeklődők interaktív programok, illetve alkalomhoz illő forró ital és harapnivaló mellett ismerhetik meg a legkülönlegesebb állatok titokzatos esti életét és hálószobatitkait. Megtudhatják például, hogy melyik a Park legidősebb és a mai napig bensőséges kapcsolatot ápoló házaspárja, milyen szempontok alapján választanak maguknak párt a pápaszemes pingvinek, ki hordja a nadrágot a kapucinusmajmoknál, illetve mely fajoknál és hogyan készülnek a gondozók a közelgő nászra.

E közelgő jeles alkalomból a Park a szerelmesek figyelmébe ajánlja megannyi remek élmény- és tárgyi ajándékát is, amelyekkel igazán felejthetetlenné tehetjük a Valentin-napot kedvesünknek, és egyúttal a természet megőrzésének nemes ügyét is támogathatjuk – legyen szó akár ajándékba vásárolt belépőről vagy új típusú, korlátlan kalandokat tartogató éves bérletről, egy választott lakó jelképes örökbefogadásáról, vagy szívhez szóló ajándéktárgyról.

Kizárólag 18 éven felülieknek.

Újhelyi Kinga

Ki az a Gulácsi Bence?

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek