Debrecen
2024-01-09

Korlátozás a Vágóhíd utcai felüljárónál

A Vágóhíd utcai felüljáró forgalmi korlátozása miatt, 2023. november 03-án, pénteken üzemkezdettől átmenetileg mindkét végállomás irányába terelőútvonalon közlekednek a 15-ös, 15Y-os, 30-as, 30A, 30N autóbuszok és a 90Y-os éjszakai járatok. A terelés során a járatok megnövekedett menetidővel közlekednek.

A terelés ideje alatt járatok menetrendjét folyamatosan figyelemmel kíséri a társaság, amennyiben a terelőútvonalon megnövekedett forgalom miatt jelentős késések alakulnak ki, módosítja azt. Az autóbuszok menetrendjéről, menetidejéről és a pontos pozíciójáról valósidőben, a Menetrend.app applikációban tájékozódjanak.

15H, 15YH és 30H jelzésű autóbuszok:
A korlátozás ideje alatt a 15H, 15YH és 30H jelzéssel közlekedő autóbuszok műszakváltáskor a Lion Office Center érintésével közlekednek az irodapark utazási igényeinek kiszolgálása érdekében.

Az autóbuszok az Attila tér irányában található Zsibogó és a Diószegi út irányában lévő Vágóhíd utca megállóhelyek érintésével közlekednek.

A 15-ös és a 15Y-os autóbuszok terelőútvonala a Széna tér/Bayk András utca irányába:
A járatok a Szent Anna utca megállóhelyig az eredeti útvonalon, majd a Szent Anna utca – Wesselényi utca – Homokkerti felüljáró – Mikepércsi út – Monostorpályi út – Vécsey utca - Galamb utca – Vágóhíd utca terelőútvonalon haladnak tovább. Az autóbuszok a Zsibogó megállóhelytől az eredeti útvonalon szállítják az utasokat. A járatok a Vágóhíd utca, felüljáró és a Vágóhíd utca megállóhelyek érintése nélkül közlekednek.

Az autóbuszok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

A 15-ös és 15Y-os járatok terelőútvonala a Doberdó utca irányába:
Az autóbuszok a Rigó utca megállóhelyig az eredeti útvonalon közlekednek, majd a Vágóhíd utca - Galamb utca – Vécsey utca – Monostorpályi út - Mikepércsi út – Homokkerti felüljáró – Wesselényi utca – Szent Anna utca terelőútvonalon közlekednek. A 15-ös és a 15Y-os autóbuszok az Attila tér megállóhelytől az eredeti útvonalon szállítják az utasokat. A járatok a terelés során a Zsibogó és Vágóhíd utca megállóhelyeket nem érintik.

Az autóbuszok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

A 30-as, 30A és a 30N autóbuszok terelőútvonala Bánk/Borzán Gáspár utca irányába:
Az autóbuszok a Nagyállomás megállóhelyig az eredeti útvonalon, majd a Homokkerti felüljáró – Mikepércsi út – Monostorpályi út – Vécsey utca - Galamb utca – Vágóhíd utca terelőútvonalon haladnak tovább. Az autóbuszok a Zsibogó megállóhelytől az eredeti útvonalon szállítják az utasokat. A járatok a Wesselényi utca, Vágóhíd utca, felüljáró és a Vágóhíd utca megállóhelyek érintése nélkül közlekednek. Az autóbuszok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

A 30-as, 30A és a 30N autóbuszok terelőútvonala a Jégcsarnok/Nagyállomás irányába:
Az autóbuszok a Rigó utca megállóhelyig az eredeti útvonalon, majd a Vágóhíd utca – Galamb utca – Vécsey utca – Monostorpályi út - Mikepércsi út – Homokkerti felüljáró –– Petőfi tér terelőútvonalon haladnak tovább. A 30-as és a 30A jelzésű autóbuszok a Nagyállomás megállóhely után eredeti útvonalon szállítják az utasokat. A járatok a Zsibogó,  Vágóhíd utca és a Wesselényi utca megállóhelyek érintése nélkül közlekednek. Az autóbuszok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

A 90Y-os éjszakai járat terelőútvonala a Pósa utca irányába:
Az autóbusz a Rigó utca megállóhelyig az eredeti útvonalon, majd a Vágóhíd utca – Galamb utca – Szabó Kálmán utca - Mikepércsi út – Homokkerti felüljáró – Wesselényi út – Hajnal utca terelőútvonalon halad tovább. Az éjszakai járat a Hajnal utca megállótól az eredeti útvonalon szállítja az utasokatA terelés során az autóbusz a Zsibogó és a Vágóhíd utca megállóhelyek érintése nélkül közlekedik.

Szegedről érkezett balátlövőt szerződtettünk

Ingyen utazhatnak a 14 év alattiak a DKV-n

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek