Debrecen
2021-08-09

A nyár utolsó korlátlan élményeivel vár a Debreceni Vidámpark!

Most szombaton és vasárnap, azaz augusztus 14-én és 15-én az ország egyetlen vidámparkja idén nyáron utolsó alkalommal rendezi meg a nagysikerű Karszalagos Hétvégét. Az akció keretében a karszalagos belépőt váltó vendégek egész nap korlátlanul használhatják majd az intézmény valamennyi játékgépét.

Az éjszakába nyúló korlátlan vidámparki kalandok rajongóinak jó hír, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel idén immár harmadszor is visszatér az intézmény tavalyi újdonsága, a Karszalagos Este, amelyre legközelebb augusztus 11-én, 20:30 és 23:30 között kerül sor. A nyáresti pörgés önfeledtségéről a 23 élményelem, köztük a jubileumi évben átadott, professzionális fény és hangtechnikával felszerelt Apollo-X mellett a büfé alkalomhoz illő különlegességei gondoskodnak majd.

A korlátlan játékgép-használatot biztosító karszalagos belépők tavalyhoz képes változatlan áron, azaz a Karszalagos Hétvégék esetében felnőtteknek fejenként 3500, gyermekeknek 3900 Ft-ért, míg a Karszalagos Esték esetében egységesen fejenként 3300 Ft-ért válthatók meg az intézmény pénztárában a rendezvények ideje alatt vagy online elővételben.

Súlyos esőzések miatt tízezreket evakuáltak Délnyugat-Kínában

Haris Attila Soroksárra igazolt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek