Debrecen
2023-09-04

Zootábor!

Egész nyáron testközelből megismerhetővé tette az élővilágot a Zootábor!

A Zoo Debrecen idén nyáron immár 36. alkalommal rendezte meg napközis élménytáborát, amelyen több mint 350 általános iskolás vett részt június 19. és augusztus 25. között 10 turnusban. A táborozók megtapasztalhatták az állatkerti munka szépségét – többek között környezetgazdagító eszközök és a gyűrűsfarkú makik tízóraijának elkészítése során –, élménypedagógiai foglalkozásokon pedig bepillantást nyertek az élővilág sokszínűségébe és az állatok viselkedésébe, bővíthették a felelős állattartással kapcsolatos ismereteiket, és még a nemszeretem állatokkal is megbarátkozhattak.

Különleges házon kívüli programelemként a táborozók csütörtökön kirándulást tettek a Hortobágyi Vadasparkban, péntek délutáni levezetésként pedig a hagyományokhoz híven az országban egyedülálló Vidámpark játékgépei – köztük az új Barokk körhinta – is gondoskodtak arról, hogy a Nagyerdő szívében töltött napok igazán önfeledten és emlékezetesen teljenek.

A Park bízik benne, hogy a táborozók számos új ismeret birtokában és élményekkel feltöltődve vágtak neki az idei tanévnek, amelyhez ezúton sok sikert kíván nekik és az összes többi diáknak, és szeretettel várja őket visszatérő vagy új látogatóiként családi és csoportos kirándulás, illetve zootáborozás keretében egyaránt.

Jubilánsait köszöntötte az agrárkar

Kinek van joga használni a Republic nevet? - interjú Szilágyi Bigyó Lászlóval, a zenekar alapítójával

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek