Debrecen
2023-09-14

Folytatódik a munka a Kishegyesi út és a Derék utca csomópontjánál

A debreceni Kishegyesi út és a Derék utca csomópontban újabb üteméhez érkezik a nagyfelületű útjavítási munka 2023. szeptember 17-én, vasárnap. Az erre a napra tervezett munkálatok miatt a Derék utcán a Lidl élelmiszeráruház előtti csomóponttól nem lehet majd közvetlenül tovább közlekedni a Kishegyesi útra.

A Kishegyesi út és a Derék utca csomópontjának újraaszfaltozása miatt 2023. szeptember 17-én (vasárnap) 06.00 órától – az időjárási körülményektől függően – 18.00 óráig a Derék utcát a Lidl élelmiszeráruház előtti csomópontnál lezárják a Kishegyesi út felé. Így a Derék utcáról nem lehet majd közvetlenül kihajtani a Kishegyesi útra.

– A Vincellér utca irányából az áruház parkolójába történő balra kanyarodás, valamint a Derék utcai szervizútra a jobbra kanyarodás biztosított lesz. A Derék utcai szervizúton keresztül a Kishegyesi út 50. számú épületnél lévő kijáraton keresztül lehet majd a belváros irányába kihajtani a Kishegyesi útra.

– A Kishegyesi út és a Derék utca csomópontjában a Kishegyesi útról a Derék utcára a balra kanyarodás tilos lesz. 

A Kishegyesi úton az egyenes irányú haladás, valamint az autópálya felől a Derék utcára történő kisívű jobbra kanyarodás lehetséges lesz. Ebből az irányból a Lidl áruház és a Kishegyesi út közötti területen lévő háztömb megközelítése, valamint a Lidl áruház előtti csomópontig való eljutás, majd onnan a Derék utcán való továbbhaladás a Vincellér utca irányába szintén biztosított marad.

A munkálatok ideje alatt a jelzőlámpák sárgán villognak! Kérjük az erre közlekedőket, hogy amennyiben tehetik, a kivitelezés ideje alatt kerüljék el ezt az útszakaszt, ezt a csomópontot! 

Rekordot döntött a yoUDay

Módosított útvonalon a 22-es és 22Y-os járatok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek