Debrecen
2022-09-07

Taps, szénsav, Ferencváros-könyvbemutató Debrecenben!

Az érdeklődők személyesen is találkozhatnak a könyv szerzőjével, Bánki Józseffel.

Szeptember 7-én, szerdán a debreceni közönség is megismerheti az FTC labdarúgócsapatában 1981 és 1990 között összesen 274 alkalommal pályára lépett Bánki József által írt kötetet, a Taps, szénsav, Ferencváros című alkotást, aznap ugyanis könyvbemutatót tartanak a Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézóban.

A program 17.00-kor kezdődik Papp István színművész közreműködésével, a bemutató során felolvasást és dedikálást is tartanak! Moderátor: Némethy-Szilágyi Norbert. A Taps, szénsav, Ferencváros természetesen a helyszínen is megvásárolható lesz .

 

A könyvben olyan, eddig csak a szájhagyomány útján megismerhetett anekdotákat jegyzett le a szerző, amelyek révén korrajzot kaphatunk az FTC elmúlt évtizedeiről és a klubot odaadóan szolgáló legendás ikonokról, akik nélkül ma már talán nem is létezhetne Magyarország legismertebb és legsikeresebb egyesülete. A hőskor, az-ötven-hatvan évvel ezelőtti történetek mellett az elmúlt esztendők eddig még nem ismert szórakoztató, tanulságos történeteit is megtalálja az olvasó.

Bővülő kínálat a karrierépítő kurzusoknál

Kerti kemping

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek