Debrecen
2022-04-29

Debrecenben táncol a BANDALOOP

A debreceni MODEM homlokzatán mutatja be koreográfiáját a BANDALOOP pénteken, a tánc világnapján és szombaton a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Heteken.

 A világhírű amerikai tánctársulat, a BANDALOOP művészei táncoltak már hipermodern felhőkarcolók tükörsima üvegfelületein, ódon várfalakon, hatalmas hídpilléreken, de mutattak be koreográfiát több mint 900 méter magasan a Yosemite Nemzeti Park gránitfalain, a kínai Tianmen-hegységben, a Himalája indiai csúcsain, sőt az olasz Dolomitokban is.
A társulat lenyűgöző produkcióit az elmúlt évtizedekben 22 országban több millió ember figyelte már, a hazai közönség Budapesten kétszer is megcsodálhatta őket néhány évvel ezelőtt, most azonban Debrecenben és Győrben alakítanak táncparketté egy-egy ismert épületet a Bartók Tavaszon - közölték a szervezők.
Pénteken és szombaton 18 és 21 órakor a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ homlokzatán mutatja be előadását az együttes.

További részletek és információk a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek országos eseményeiről a www.bartoktavasz.hu weboldalon találhatók, friss olvasnivalókért, kulisszatitkokért, interjúkért pedig érdemes ellátogatni a fesztivál hivatalos blogjára.

Reflektorfényben a műfordítás

Itthon tehetjük nyílttá a párharcot

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek