Debrecen
2021-05-12

Újjáéled a Nagyerdei Szabadtéri Színpad

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2021. június 8-a és szeptember 9-e között az ország legjobb színházi produkcióival, legkeresettebb sztárszínészeivel és zenészeivel szórakoztatják majd a közönséget. A programok között szerepel A Pál utcai fiúk, a Csárdáskirálynő és az Óz, a csodák csodája is a Csokonai Színház előadásában.

Az idei színházi programsorozatban 8 vendégtársulat 10 produkciójában, a Csokonai Színház 9 előadásában és a Nagyerdei Szabadtéri Játékok egy saját, ősbemutatójával együtt, idén összesen 20 színházi előadás lesz látható a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. 

A programsorozaton 9 prózai előadás, 5 zenés, 4 operett és 2 táncelőadás lesz látható. 

A Debrecen kártya használatával, idén először tudnak kedvezménnyel jegyet vásárolni a Nagyerdei Szabadtéri Játékokra a város lakosai. Egy kártyával csak egy jegyet lehet vásárolni. A városkártyát a Kölcsey Központ, a Nagyerdei Szabadtéri Színpad jegypénztárában és a Tourinform irodában egyaránt elfogadják a jegyvásárláskor. 

A közönségnek ismételten igénybe lehet venni a térítésmentes közlekedésnek a lehetőségét előadás előtt és után, sőt a hosszabb előadások után az 1-es villamos vonalán különjárat indul. 

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok idei évada június 8-án a Thália Színház Oscar című előadásával kezdődik. A részletes programsorozatot itt tekinthetik meg. 

fotó:debreceniszabadteri

Egy lépésre az NB I-től

Kiemelkedően teljesítettek a DEAC tornászai

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek