Debrecen
2021-12-15

A DVSC kézilabdázói is adományoztak a rászorulóknak

A DVSC Kézilabda Kft. és a DVSC Kézilabda Akadémia tartós élelmiszeradományt adott át a Debreceni Karitatív Testületnek.

Az adományozó DVSC kézilabda részéről az eseményen  Köstner Vilmos, az Akadémia elnöke ismertette, hogy a kézilabdások minden évben ilyenkor adják át a Karitatív Testületnek az általuk valamint a DVSC Schaeffler női kézilabdacsapata játékosai, edzői által gyűjtött ajándékokat. Reméli, hogy az adományuk hasznos ajándékot jelentenek majd a rászoruló családok számára.

Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke tudatta, hogy a kezdeményezést a történelmi egyházak, a város önkormányzata és a Karitatív Testület hívta életre, és örömteli, hogy ehhez az összefogáshoz évről évre csatlakoznak a debreceni kézilabdások is, akik nem csak advent idején hanem az év más szakaszaiban is folyamatosan segítenek. Szerencsére egyre többen vannak olyanok, akik szeretnék kicsit szebbé tenni az ünnepi időszakot akár magányos idősek, rászoruló családok vagy fogyatékkal élő gyermekek számára. 

Romániában beazonosítható utazási előzmény nélküli páciensnél is kimutatták az omikron vírusvariánst

„Pengék” a számok világában

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek