Debrecen
2020-11-29

Nyújtsunk kezet egymásnak egy reményteli jövőhöz

A Debreceni Környezetvédők Társasága (DKT) kreatív összefogásra buzdítja a debrecenieket.

Miről szól a Zöld Kéz Összefogás? Mutassuk meg, hogy embert próbáló körülmények között is összetartunk! Reményteli üzeneteket  megfogalmazva együtt tartsunk egy szebb jövő  felé és lélekben nyújtunk kezet a többi embertársunknak, hogy együtt találjunk rá a boldogabb jövőhöz vezető útra.

Hogyan csatlakozz? Amennyiben TE is csatlakoznál a nemes ügyünk mellé, ragadj papírt, rajzold át a kezed, fess, színezz kreatívan, ragaszd fel az ablakra, készíts róla képet/vele szelfit és írj egy inspiráló, pozitív üzenetet vagy egy rövid gondolatot, melyet a jövő emberének vagy jövőbeli önmagadnak üzensz, és úgy gondolod erőforrást jelenthet!

Küldd el nekünk az inspiráló üzenetedet és a kiragasztott papírtenyérről készült képed  a zoldebbinfo@gmail.com címre legkésőbb december 20-ig!

Mi a tervünk az üzeneteitekkel? Amennyiben tavasszal lehetőségünk nyílik rá, az általatok megfogalmazott gondolatok magvait szeretnénk fizikálisan is elültetni veletek együtt (egy faültetés keretében), és bízunk benne, hogy azok a Mindenki Fájával gyökeret is fognak ereszteni!

Addig is ezen képek és a legjobb üzenetek az online térben lesznek összegyűjtve egy csokorba facebook-oldalunkon. Olvasható a felhívás a DKT facebook oldalán. 

Emeletes vonatok közlekednek a váci és a ceglédi vonalon

Egy pontot hozott a hétvége

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek