Debrecen
2021-11-23

Debreceni és nyíregyházi cég közösen építi Magyarország legzöldebb parkolóházát

Készül Magyarország legzöldebb parkolóháza. Az innovatív megoldásnak köszönhetően az acélszerkezetes parkolóházak nemcsak gyorsan, alig 5 hónap alatt készülnek el, hanem 15 százalékkal több parkolóhelyet biztosítanak, mint a hagyományos parkolóházak.

Az egyedülálló, legjobb ár-értékarányú nyíregyházi tervezésű Astron acélszerkezetes parkolóházat a Dryvit Profi építi Magyarországon. A debreceni cég jelenleg további hat parkolóház építését készíti elő.

Nagyvárosok és multinacionális cégek parkolási gondjaira megoldás az egyedi parkolóházunk – mondta Bana László. A Dryvit Profi vezetője hozzátette: a parkolóhelyek biztosítása csökkenti a közterületek terheltségét, és a parkolóhelyek keresésével, közlekedéssel töltött időt, ezáltal pedig költséget takarít meg a dolgozóknak és a cégeknek egyaránt, valamint a CO2 kibocsátást is optimalizálja. „A komplex szolgáltatás, amelyet nyújtunk, nemcsak azért egyedi, mert akár 5 hónap alatt elkészítjük a parkolóházat, hanem megrendelőinknek részletfizetési konstrukció is biztosítható” - tette hozzá Bana László.

Nagy Károly, az Astron magyarországi értékesítési vezetője szerint előrelépés, hogy hazánkban is megépül az első acélszerkezetes parkolóház, hiszen Európában már több mint 75 hasonló épült, megoldást kínálva a parkolási nehézségekre.

Az Astron Európa legnagyobb, elsősorban ipari- és kereskedelmi felhasználásra kerülő acélszerkezetű épületeket gyártó vállalata. A Dryvit Profival 2019-ben kezdték el a közös együttműködést, hogy az optimális helykihasználtságot, ízléses megjelenést, alacsony karbantartási költséget, az energiahatékonyságot és a környezetbarát termékeket Magyarországra is elhozzák.

 

Nagy értékű élelmiszeradomány a rászorulóknak

Idén is lesz Kistemplomi advent

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek