Backstage
2024-01-23

Decemberben jön az Anthrax, a Kreator és a Testament

„Ez talán a valaha összerakott legellenállhatatlanabb thrash csomag” – az Anthrax, a Kreator és a Testament európai turnéja Budapestet is érinti.

Különleges ajándékot tartogat az idei esztendő adventi időszaka az európai thrash metal rajongók számára, az Anthrax és a Kreator ugyanis bejelentette, hogy közös turnéval zárják az évet – az előzenekaruk pedig nem más lesz, mint a szintén thrash legendának számító Testament.

„Körülbelül négy év telt el azóta, hogy utoljára turnéztunk az Egyesült Királyságban és Európában, szóval ezek a dátumok már régóta esedékesek!” – írta az Anthrax. "És micsoda felállás – Anthrax, Kreator és Testament – mennyi kib*szott metal! Alig várjuk, hogy elhozzuk nektek a zajt, és talán meglepünk titeket egy dallal a vadonatúj albumunkról, ami még idén megjelenik. Szóval készüljetek fel a tombolásra barátaim, mert JÖVÜNK!"

 „Ez talán a valaha összerakott legellenállhatatlanabb thrash csomag, az USA és Európa legjobbjai egy este!” – tette hozzá a Kreator. „Ezek lesznek a legnagyobb koncertjeink Európában, szóval hatalmas show-t hozunk, és szétszaggatjuk a színpadot!”

kreator-anthrax-testament_20241210.jpg (960×365)

„A 2024-es év kezdetén nagy örömmel jelentjük be, hogy az évet epikus módon zárjuk: a Kreatorral és az Anthrax-szal, a két legnagyobb zenekarral, akik egyben nagyszerű barátok is” – áll a Testament közleményében. „Az első turnénk a Kreatorral 2023-ban volt, és tökéletesen passzolt minden. Az Anthrax-szal közös történelmünk egészen a legkorábbi éveinkig nyúlik vissza, ezt követték a 2010-es évek legnagyszerűbb turnéi. 2024-ben lesz az első alkalom, hogy ez a három zenekar együtt turnézik. Tartsatok velünk, amikor Európa, a Keleti és a Nyugati part legsúlyosabb hangzása egyesül, hogy összehozza az egész világot – Kreator, Anthrax és Testament!”

A turné december 10-én érkezik Budapestre, a helyszín a Barba Negra Red Stage lesz. A jegyek árusítása január 26-án 10 órakor kezdődik, további információ itt.

Emelkednek az üzemanyagárak

Itt az idő – Jelentkezz a DE gyakorló iskoláiba!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek