Sport
2024-03-30

Küzdelmes meccs várható

A Debreceni Egyetem csapata vasárnap a sényőieket fogadja.

Hazai mérkőzés előzi meg a húsvéti locsolást a DEAC labdarúgói számára, akik az NB III Északkeleti csoportjának 22. fordulójában lépnek pályára. A fekete-fehérek vasárnap 16 órától a Sényőt fogadják a Dóczy utcai Sportcampuson.

A találkozón a házigazdák számítanak esélyesebbnek, akik az idei négy összecsapásukon 12 pontot szereztek, és az ötödik helyen állnak a tabellán. A sényőiek egy-egy győzelmet és vereséget tudnak ebben az évben felmutatni két döntetlenjük mellett, és tizenkettedikek a bajnokságban. A két együttes őszi mérkőzésén egyetlen gól döntött a vendég hajdúságiak javára.

– Nem árulok el titkot azzal, hogy hazai pályán a három pont megszerzése a célunk – nyilatkozta az egyetemisták vezetőedzője, Urbin Péter. – NB III-as szinten jó nevekből áll a Sényő, több rutinos játékos van a keretében, ezért nem lesz könnyű dolgunk ellenük. Nagyon jók a párharcokban, nyilván erőltetni is fogják ezeket, így biztosan nagy lesz a küzdelem a pályán. Bízom a csapatomban, javuló formát mutatnak a srácok. Fontos lesz, hogy hatékonyak legyünk a helyzetkihasználás terén, ugyanakkor a védekezésben sem szabad hibáznunk, hiszen esetleges hátrányból nehezebb eredményesnek lennünk. Szeretnénk győzelmet aratni a szurkolóink előtt.

NB III Északkeleti csoport 22. forduló

DEAC–Sényő FC Selyem-Ber

vasárnap 16:00, Debrecen, Dóczy utcai Sportcampus

Megkezdődött a tavaszi faültetés

Az autizmus különleges világa

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek