Sport
2024-03-29

A rájátszás a tét

A hosszú hétvégén itthon játszanak a labdarúgók és a kézilabdázók, míg a kosarasok Szegedre utaznak, ahol a rájátszásba jutásért vívnak nagyon fontos összecsapást.

Kosárlabda
A rájátszásba jutásért lép pályára a DEAC a férfi kosárlabda NB I A 26. fordulójában. Amennyiben a debreceniek a szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésüket megnyerik az SZT-Szedeák otthonában, bejutnak a playoffba, azonban vereség esetén a riválisok eredményétől függ a sorsuk.

Labdarúgás
Húsvét vasárnapján rendezik a 22. fordulót a labdarúgó NB III Északkeleti csoportjában. A DEAC a Dóczy utcai sportcampuson fogadja 16 órától a Sényő együttesét.

– Jól kezdtük az idényt, majd Kisvárdán becsúszott egy vereség, bár a teljesítményünk alapján ott is megérdemeltünk volna minimum egy pontot. Azt a kisiklást feledtettük Gyöngyösön, és úgy vélem, a sényőiek ellen is jó esélyekkel indulunk harcba. Úgy tudom, csodálatos idő lesz, bízom benne, hogy sokan kijönnek a meccsre, amelyen természetesen győzelemre számítok – jelentette ki a DEAC rutinos védője, Korhut Mihály.

Kézilabda
Hazai pályán a Veszprém U21-es csapatát látja vendégül a DEAC az NB I/B-ben. A DESOK-ban rendezendő találkozó március 30-án, szombaton 18 órakor kezdődik.

Van csapatunk - jegyzet

Idén is pályázhatnak debreceni civil szervezetek támogatásra

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek